Khemah Berteknologi Tinggi Membolehkan Anda Tidur Di Darat Ataupun Di Lautan


Meneroka dunia luar dari rumah dengan berkhemah adalah merupakan satu pengalaman yang amat menyeronokkan seperti berhampiran hutan dan tasik.Benda yang paling utama sekali apabila melakukan aktivi ini pastilah peraltan perkehemahan yang cukup dan selesaOleh itu seorang jurutera dari Jerman telah berusaha menghasilakn sejenis khemash serbaguna termasuk boleh terapung di dalam air.The Sealander datang dengan pelbagai fungsi untuk aktiviti perkhemahan yang lengkap samada di atas tanah atau pun air kerana jika di dalam air ia boleh dijadikan bot pelayaran.Ia dilengkapi dengan kerusi, meja, singki dan stereo membuatkan Sealander tempat yang sempurna untuk berehat.


Tingkap panorama besar dan tingkap bumbung besar membolehkan banyak cahaya masuk dan amat menyeronokkan untuk melihat bintang di waktu malam.

Sealander adalah sangat ringan, kerana ia dibina 90 % daripada gentian kaca. Ia mudah kekal tahan dan dikawal jika berlaku masalah.

Khemah yang dicipta manual menggunakan tangan di Jerman ini, dijual bermula kira-kira $ 25,000 (RM 91150). - Siakapkeli.com.my


Category Article

What's on Your Mind...