Wanita Ini Dengan Beraninya Gelar Faizal Tahir Dungu!


GST punya penangan, ramai yang menyuarakan rasa tak puas hati di laman sosial. Sejak 1 April lalu, dah macam-macam troll kami tengok.Terbaru, akibat dari menyuarakan pendapat mengenai GST, pelantun lagu ‘Assalamualaikum’, Faizal Tahir digelar dungu.
Untuk pengethuan anda seperti yang dikongsikan dari sebuah blog hiburan semalam, Faizal Tahir telah berkongsi Tweet mengenai GST. Katanya, tak perlu risau atau khuatir dengan GST kerana ia tak mengubah rezeki seseorang.Secara tiba-tiba, seorang wanita telah ‘menyerang’ dengan melemparkan kata-kata kurang manis kepada penyanyi ini. Marah betul tu!

Maafkan Saya Atas Kedunguan Saya – Faizal TahirOleh kerana itu, penuh timeline Twitter Faizal dengan tweet-tweet yang menyokong statementnya. Tapi, paling best kami baca jawapan Faizal buat wanita tersebut.Ini tweet paling win dari Faizal Tahir.


Tak kisahlah kita sokong atau tak perlaksanaan GST, tapi rasanya setiap daripada kita ada pandangan masing-masing. Respect dan relax jela. Tak gitu?p/s: Reverse psychology maa…


Category Article

What's on Your Mind...